Shelteranlæg

Panzermuseets shelteranlæg (Anlægget er åbent hele året)

Tag en overnatning eller flere i det helt særlige og unikke shelteranlæg placeret i den naturskønne granplantage hos Panzermuseum East. Shelteranlægget består af rørbunkeren, granbarakken og feltmessen. Kombinér evt. et lærerigt besøg på Panzermuseum East og få den totale koldkrigsoplevelse.

Rørbunkeren

Den unikke rørbunker er indrettet med syv store betonrør som hver kan huse 2 personer og i midten er der et stort grillsted . Hele anlægget er overdækket og mellem rørene er der bygget vægge af sandsække for at give oplevelsen af et gammelt militært anlæg. Rørbunkeren er omkranset af en beplantet jordvold som giver en hyggelig og særlig atmosfære. I hvert rørsegment er der monteret USB-ladestation. USB lyskilder udlånes.

rorbunkeren

Granbarakken

Granbarakken er et bunkeranlæg udført over jorden, men tildækket så det føles som et skyttegravsanlæg. Barakken er delt op i to store rum hver med plads til 16 personer som sover i rigtige køjesenge. Begge rum har adgang til hver deres egen udendørs grillplads med siddepladser, ligesom begge rum har lamper og USB-stick.

granbarakken

Feltmessen

Feltmessen er et spisehus som er indrettet med siddepladser til mindst 32 personer med et stort bålsted/grill. Feltmessen er et særdeles hyggeligt overdækket spisehus som der kan tilbringes mange dejlige aftener i, mens man ser rådyr og harer springe rundt i den naturskønne plantage.

feltmessen1

Alle 3 steder er sammenflettet af et fast kørestolsvenligt stisystem som ligeledes fører til handikapvenligt toilet med skyl og håndvask. Tæt ved feltmessen er der en opvaskestation med rindende drikkevand.

Booking:

Pris pr. overnatning kr. 50,- pr. person pr. soveplads inkl. vand, toilet m.skyl, udendørs opvaskeplads, usb samt lamper.
Brænde må ikke medbringes og ovntørt brænde til 40,- pr. 25 ltr. sæk udleveres ved ankomst. Til lidt ekstra voksenhygge (overlevelse) er vi lagerførende i 14 forskellige typer Riise Rom samt Riise Lakrids-Shot og Gin

Book ved at skrive til allan@panzermuseumeast.dk og ved yderligere oplysninger ring til tlf. 20 25 90 48.  Forhåndsbooking er påkrævet.


Når I ankommer vil I få udleveret et regelsæt omkring opholdet i vores naturskønne plantage.  

rorbunkeren2

rorbunkeren3

 

Ordensregler og generelle oplysninger omkring ophold i museets shelteranlæg:

1. Det er ikke tilladt at lege og klatre på jordvolde og tagene i anlæggene.

2. Det er af hensyn til naboer og respekt for naturen ikke tilladt at spille musik, Shelterområdet er kun til hyggeligt samvær og naturoplevelser.

3. Det er ikke tilladt at medbringe brænde/grillkul, det skal købes på museet.

4. Det er ikke tilladt at opsætte telte/campere i shelterområdet uden aftale.

5. Sheltere, toilet samt spisehus og hele park/plantageområdet skal behandles med ordentlighed og respekt, brug derfor flittigt skraldespandene.

6. Af hensyn til miljøet skal man undgå unødigt vandforbrug i/ved toilet/udekøkkenbygningen hvilket betyder at man feks. ikke lader vandet løbe unødigt under tandbørstning/opvask.

7. Det er kun tilladt at ryge direkte ved shelteranlæg, brug skodspandene.

8. Det er tilladt at medbringe hund, men den skal altid være i snor ligesom man skal medbringe afføringsposer som henlægges i skraldespandene.

9. Pas på med grillene i tørre perioder samt i stærk blæst.

10. Anlæggene skal forlades i god orden og rengjort stand senest kl. 11,30 dagen efter overnatning, alt affald skal henkastes i skraldestativerne ligesom grillene skal være slukkede således anlæggene kan tages direkte i brug af næste hold.

11. Det er tilladt at opholde sig overalt i park/plantageområdet herunder FUT-banen, men det er ikke tilladt at opholde sig i museumsområdet og de små køreanlæg.

12. Børn skal altid holdes under opsyn af en voksen, der er farligt ved de dybe søer. Ophold i shelteranlæg tillader ikke adgang til museumsområdet og de små køreanlæg.

13. Ildslukkere er opsat for sikkerhed. Unødig tømning koster 1000 kr i bøde.

Tilsidesættelse af ovenstående medfører bortvisning

Ved ulykke ringes 112 og ambulance tilkaldes til indkørsel ved rød/hvid pæl på Næblerødvejs venstre side 300 m. fra T-kryds Næblerødvej/Fladholtevej

Lægevagt tlf. 70150700

- Der forefindes hjertestarter mellem toilet og cafe på museet

- Der forefindes en lille nødhjælpskasse i shelteranlæggets toiletbygning.

- Vagttelefon 20259048 hvis du har spørgsmål eller ønsker ekstra brænde.