HUBSCHRAUBERN.

Mil MI-24P (HIND) Kampfhubschrauber & Mil MI-8 (Hip) Transporthubschrauber.

Hind

Der gefürchtete "fliegende Panzer" Mil MI-24P (HIND) und der große Truppen- und Materialtransporter Mil MI-8 (Hip) wären eine der ersten Objekten gewesen, die wir bei einem Angriff auf Dänemark in der Luft gesehen hätten. Beide sehr schönen Maschinen haben in der DDR gedient. Diese Hubschraubertypen gibt es in Skandinavien nirgendwo anders. Lassen Sie sich also die Geschichte von ihnen erzählen.

Historie & Livsstil Hos Panzermuseum East

Historie & Livsstil slår dørene op for femte år i træk lørdag d. 12/9 og søndag d. 13/9, og vi glæder os som altid til at se en masse glade mennesker til to skønne dage i plantagens grønne rammer. Vi åbner begge dagene klokken klokken 10 og lukker klokken 17 lørdag og klokken 16 søndag. Det koster kr. 50,- for en voksenbillet, kr. 25,- for en børnebillet (5-15 år) og er gratis for børn under 5 år. Helt ekstraordinært kan du købe en museumsbillet på dagen til kr. 50,-, hvor du sparer op til kr. 45,-.

Vi ser frem til to helt fantastiske dage i sensommerens sidste varme dage, hvor vi i 2020 kan præsentere over 100 sælgende stande, aktiviteter og spisesteder. Hos Historie & Livsstil er vores motto “For hele familien”, og det efterlever vi med et væld af forskellige oplevelser - der vil som altid være noget at komme efter for alle, store som små og mange som få.

Læs mere om markedet her: Historieoglivsstil.dk