Historie & Livsstil slår endelig dørene op igen lørdag d. 11/9 og søndag d. 12/9, og vi glæder os som altid til at se en masse glade mennesker til to skønne dage i plantagens grønne rammer. Lørdag er der åbent fra kl. 10,00 til 17,00, søndag fra kl. 10,00 til 16,00. Det koster kr. 100,- for en voksenbillet, kr. 50,- for en børnebillet (5-15 år) og er gratis for børn under 5 år. (gratis parkering) Billetten giver adgang til en hel dags oplevelser ved både det vildt hyggelige marked som bare oser af gammeldags markedshygge, men også til den nu meget store militærhistoriske del med en masse oplevelser fra både ind og udland, det er faktisk det største militærhistoriske event i Danmark. Derudover har du også fri adgang til alle museumshallerne hvor du oplever hele fjendebilledet fra den kolde krig på nærmest skræmmende tæt hold.

Vi ser frem til to helt fantastiske dage i sensommerens sidste varme dage, hvor vi i 2021 præsenterer en masse sælgende stande samt spisesteder, flotte Amerikanerbiler med tidstypiske campingvogne samt den kæmpe store militære udstilling og mm. mere. Hos Historie & Livsstil er vores motto “For hele familien”, og det efterlever vi med et væld af forskellige oplevelser, så der er noget at komme efter for alle, store som små og mange som få.

Læs mere om markedet her: Historieoglivsstil.dk