Kontakt os

Kontakt en af vores medarbejdere.

Kontaktoplysninger

Museet er vinterlukket. Vi åbner igen 18 april 2019.

  • PanzerMuseum East
  • Fladholtevej 18
  • 4200 Slagelse

Tlf. +45 20 25 90 48
E-mail: allan@panzermuseumeast.dk

Parkering er gratis.

Det er ikke tilladt at medbringe hund i museet, men hunde i snor er velkomne i den omkringliggende plantage hvor der findes masser af hyggelige stier til lange gåture i den smukke natur. Desuden er der opsat læskure og borde-bænkesæt ved de 4 søer så man kan nyde medbragt madpakke.

Udlejning af parken

Udlejning af museets plantage/parkområde til friluftsarrangementer

Museet er omkranset af et 17 ha. stort skønt naturområde med velfriserede plæner i samspil med vild natur og yngre granplantage. Der er anlagt hele 4 små søer og der forefindes faste adgangsveje og større parkeringsareal. Museet tilbyder at man kan afholde sit eget arrangement, uanset det er privat eller offentligt. Det skønne areal kan bruges til feks. markedsplads, friluftskoncerter, naturarrangementer, rollespilsarrangementer etc. som også inkluderer overnatning i telt eller camper.

Den store Skovparkering tager ca. 350 biler med mulighed for ekstra parkering af 3-4000 biler på fast græsmark direkte op af området. Midt i området er der vand samt el (63 amp) medens toiletforhold indtil videre klares med toiletvogne og toiletterne på selve museet. Området er ligesom museet handicapvenligt og der forefindes hjertestarter. For yderligere info kontakt Allan tlf. 20259048 eller allan@panzermuseumeast.dk