Shelteranlæg

Panzermuseets shelteranlæg (Anlægget er åbent hele året)

Tag en overnatning eller flere i det helt særlige og unikke shelteranlæg placeret i den naturskønne granplantage hos Panzermuseum East. Shelteranlægget består af rørbunkeren, granbarakken og feltmessen. Kombinér evt. et lærerigt besøg på Panzermuseum East og få den totale koldkrigsoplevelse.

Rørbunkeren

Den unikke rørbunker er indrettet med syv store betonrør som hver kan huse 2 personer og i midten er der et stort grillsted . Hele anlægget er overdækket og mellem rørene er der bygget vægge af sandsække for at give oplevelsen af et gammelt militært anlæg. Rørbunkeren er omkranset af en beplantet jordvold som giver en hyggelig og særlig atmosfære. I hvert rørsegment er der monteret USB-ladestation. USB lyskilder udlånes.

rorbunkeren

Granbarakken

Granbarakken er et bunkeranlæg udført over jorden, men tildækket så det føles som et skyttegravsanlæg. Barakken er delt op i to store rum hver med plads til 16 personer som sover i rigtige køjesenge. Begge rum har adgang til hver deres egen udendørs grillplads med siddepladser, ligesom begge rum har lamper og USB-stick.

granbarakken

Feltmessen

Feltmessen er et spisehus som er indrettet med siddepladser til mindst 32 personer med et stort bålsted/grill. Feltmessen er et særdeles hyggeligt overdækket spisehus som der kan tilbringes mange dejlige aftener i, mens man ser rådyr og harer springe rundt i den naturskønne plantage.

feltmessen1

Alle 3 steder er sammenflettet af et fast kørestolsvenligt stisystem som ligeledes fører til handikapvenligt toilet med skyl og håndvask. Tæt ved feltmessen er der en opvaskestation med rindende drikkevand.

Booking:

Pris pr. overnatning kr. 50,- pr. person pr. soveplads inkl. vand, toilet m.skyl, udendørs opvaskeplads, usb samt lamper.
Brænde må ikke medbringes og ovntørt brænde til 40,- pr. 25 ltr. sæk udleveres ved ankomst. Til lidt ekstra voksenhygge (overlevelse) er vi lagerførende i 14 forskellige typer Riise Rom samt Riise Lakrids-Shot og Gin

Book ved at skrive til allan@panzermuseumeast.dk og ved yderligere oplysninger ring til tlf. 20 25 90 48.  Forhåndsbooking er påkrævet.


Når I ankommer vil I få udleveret et regelsæt omkring opholdet i vores naturskønne plantage.  

rorbunkeren2

rorbunkeren3