Til Friluftsmarkedet 16-17 september søges stadeholdere til stumpemarkedet

Når vi afholder årets meget populære friluftsmarked i den skønne park/plantage omkring museet skal vi igen i år have stumpemarked på selve museumspladsen ved det store fly.

Så har du reservedele, automobilia, værktøj, beklædningsgenstande osv. til veteraner og klassiske biler, lastbiler, traktorer, knallerter, motorcykler, altså alle former for mekanik, redskaber og tilbehør, så kan du leje en plads på feks. min. 4 m. bredde til kun 400,- inkl. moms for hele weekenden. (tillæg for strøm) Skal du have mere plads er prisen 100,- pr. løbende m.

Vi forventer mellem 8 og 10.000 besøgende over weekenden så der er rig mulighed for at få solgt stumper

Booking af stadeplads så hurtigt som muligt og senest 01-08.

Kontakt Allan på tlf. 20259048 eller mail, allan@panzermuseumeast.dk

stumpemarked 001

Friluftsmarked lørdag d. 16. og søndag d. 17. september

 friluftsmarked1

 

Information til nye stadeholdere

Friluftsmarkedet 2016 bød på to dejlige dage i vores naturskønne plantage, med glade gæster og gode salg for alle stadeholdere. I år bestræber vi os på et marked med endnu mere at byde på, og vil derfor gerne høre fra dig, der ikke var med sidste år. Vi søger stadeholdere med salg eller udstillinger indenfor økologi, kunsthåndværk, livsstil, naturprodukter, hobbydyr, oplevelser for både børn og voksne samt bespisning. Kunne du tænke dig at være en del af vores skønne marked eller høre mere bedes du kontakte arrangørerne følgende:

Allan Pedersen     -  allan@panzermuseumeast.dk - tlf. 20259048
Anders Helbo      -  anders@panzermuseumeast.dk

 
Ønsker du mere information?

Læs mere om Panzermuseets Friluftsmarked på facebooksiden - her kan du også se billeder fra de tidligere år.