FARS DAG, Mandag d.5 juni

Uanset din far er 20 eller 85 år er det altid en oplevelse at besøge PanzerMuseum East.Så inviter ham ud og gå på opdagelse i hallerne anden pinsedag d. 5 juni hvor han kan fordybe sig i koldkrigshistorien og samtidig få an helt gratis bumlende safaritur i den store 6x6 Polske STAR militærlastbil. Det er hamrende sjovt og turen er helt gratis for alle besøgende.

Gutterne fra Panzerteam Dk kommer også og leger med deres små kampvogne i str. 1/16 på det store baneareal hvor de bygger både broer, huse og meget mere.

Vi ses til en dejlig dag:-)

Friluftsmarked lørdag d. 16. og søndag d. 17. september

 friluftsmarked1

 

Information til nye stadeholdere

Friluftsmarkedet 2016 bød på to dejlige dage i vores naturskønne plantage, med glade gæster og gode salg for alle stadeholdere. I år bestræber vi os på et marked med endnu mere at byde på, og vil derfor gerne høre fra dig, der ikke var med sidste år. Vi søger stadeholdere med salg eller udstillinger indenfor økologi, kunsthåndværk, livsstil, naturprodukter, hobbydyr, oplevelser for både børn og voksne samt bespisning. Kunne du tænke dig at være en del af vores skønne marked eller høre mere bedes du kontakte arrangørerne følgende:

Allan Pedersen     -  allan@panzermuseumeast.dk - tlf. 20259048
Anders Helbo      -  anders@panzermuseumeast.dk

 
Ønsker du mere information?

Læs mere om Panzermuseets Friluftsmarked på facebooksiden - her kan du også se billeder fra de tidligere år.